Tilbud!
,

Bodylab Protein Pandekager – Bland Selv (3x 500g)

Original price was: 357 kr..Current price is: 295 kr..

Lækre proteinpandekager til morgenmad, fyldt med protein og nemme at tilberede. Perfekt til en sund og velsmagende start på dagen.

Køb her

Varenummer (SKU): 5509500753893226 Kategorier: ,

op for, hvad du kan forvente af en proteinpandekage – nemlig en fantastisk smag, en lækker tekstur og en høj proteinindhold. Med Bodylab Protein Pandekager – Bland selv får du muligheden for at skræddersy dine egne pandekager med tre forskellige varianter i én pakke.

Denne pakke indeholder tre poser med hver sin lækre smag: Original, Choko-Orange og Blåbær-Vanilje. Så uanset om du er til den klassiske smag af pandekager, en frisk citrusnote kombineret med chokolade eller en sødlig blåbærsmag med vanilje, så er der noget for enhver smag i denne pakke.

Hver pose indeholder 500g pandekageblanding, hvilket giver dig rig mulighed for at eksperimentere og skabe dine egne favoritkombinationer. Du kan tilføje dine foretrukne toppings såsom frugt, nødder, sirup eller chokoladesauce for at gøre dine pandekager ekstra lækre og spændende.

Det bedste ved Bodylab Protein Pandekager er, at de ikke kun smager fantastisk, men de er også fyldt med protein. Med en høj proteinindhold pr. servering er disse pandekager det perfekte valg for dig, der ønsker at øge dit daglige proteinindtag uden at gå på kompromis med smagen.

Uanset om du spiser dem til morgenmad, som en lækker snack eller som en eftermiddagsguf, så vil Bodylab Protein Pandekager – Bland selv være en velsmagende og tilfredsstillende oplevelse. Så giv dig selv lov til at nyde lækre pandekager uden skyldfølelse og forkæl dine smagsløg med Bodylab Protein Pandekager – Bland selv i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bodylab Protein Pandekager – Bland Selv (3x 500g)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.